Procés participatiu als municipis

A començaments del 2012 es va iniciar una ronda de reunions amb tots els municipis implicats en l’ampliació de la Reserva de la Biosfera: Arbucies, Viladrau, Sant Feliu de Buixalleu, Breda, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Campins, Fogars de Monclús, Cànoves i Samalús, la Garriga, Tagamanent, Seva, Brull, Riells i Viabrea, Aiguafreda. El municipi del Montseny, com que ja forma totalment part de la Reserva de la Biosfera no es veu efectat per l’ampliació.

Inicialment es va establir contacte amb els alcaldes dels municipis però a partir d’octubre del 2012 s’ha iniciat una ronda de reunions amb la població local de cadascun dels municipis.

L’objectiu d’aquestes reunions és informar de què és una Reserva de la Biosfera, el perquè de l’ampliació i les implicacions que pot tenir en el seu dia dia. A ixí com recollir els dubtes i neguits de tothom.

Podeu consultar el calendari de reunions.

+ informació

Aquest blog també permet recollir els dubtes i suggeriments que vagin sorgint, així que sentiu-vos lliures per utilitzar-lo i us anirem responent.

 • Print this article!
 • Facebook
 • RSS
 • Twitter

4 Responses to “Procés participatiu als municipis”

 1. Sandra Romeu Says:

  Benvolguts,

  Sóc veïna de St. Esteve de Palautordera i us escric per agraïr la trobada informativa que es va realitzar el passat dimecres al poble, tant a consistori com al cos tècnic present.

  Malgrat l’apreciació no gaire positiva d’alguns dels assistents, trobo necessària i apropiada la convocatòria. Si he de lamentar alguna cosa és la poca assistència de vilatans.

  Gràcies de nou per aquesta iniciativa. És un luxe viure en aquest entorn. Personalment, he trobat el meu bon lloc i desitjo el millor per aquestes terres del Montseny, sobretot pel que fa a la seva gestió i conservació sense donar l’esquena al desenvolupament.

  Ben cordialment,

  Sandra Romeu

 2. Editor Says:

  Moltes gràcies Sandra per la teva salutació.

 3. jordi zaragoza puig Says:

  Bon dia us escric per demanar si es possible de tindre el powerpoint de Campins pues i havien dades mol interessants del patrimoni i que valdria la pena de tindre per puge comentar .Si voleu entrar al meu faceboc podreu tindre les fotografies que vaig fer aïr i dintre de poc el vídeo que vaig gravar ham el comentari del Martí Boada responc dintre del bloc com zaragoza jordi

 4. PARC NATURAL DEL MONTSENY-RESERVA DE LA BIOSFERA Says:

  Buy Proxy…

  I found a great……

 

Leave a Reply